Utstilling Letohallen 4 og 5 mars

Vi var helga 4. og 5. mars på utstilling i Letohallen med

Arctic Maple’s North Shore Surfer (Surfie) og

Arctic Maple’s Liquid Lava (Røff)

Dommeren lørdag kalte henne en liten «showgirl» og til tross for en svært moden pels, så fikk hun Excellent, CK, resrvere certet og 2.beste tispe. Også søndag fikk hun excellent, men dommeren ønsket henne litt høyere på beina.

Røff hadde sin debut, og dette var noe av det morsomste han noen gang har gjort!  En hall full av hunder, mennesker, lukter og lyder. Det gikk en time før han klarte å ha flere enn 2 labber på gulvet samtidig. Etterhvert skjønte han sammenhengen mellom å stå fint og det å få godbiter, men da vi kom oss inn i ringen, så satte han seg ned og der satt han! 🙂 Uansett, så fikk han Very Good, så han er en meget velbygd gutt!

Arctic Maple’s North Shore Surfer (Surfie)